český हिन्दी ภาษาไทย 中国 Dansk Deutsch English Español Francais Italiano ελληνικά 한국의 magyar Malaysia Nederlands Português Român slovenský Svenska Türkçe

 

A3 MAKİNELERİ İÇİN YAĞ GİDERME SOLVENTİ
VAKUM ALTINDA
GERİ DÖNÜŞÜM İLE

  

 

 

 

Solvants de sécurité, sans pictogramme de danger, substituts et solvants alternatifs bio sourcés et d’origine végétale. solvant. solvants. Solvants industriels. Fournisseurs solvants. Fabricant solvants. Solvants dégraissants. Solvants nettoyants. Solvants pour encres. Solvants peintures. Solvants résines. Solvants composites. Decapants joints. Decapants peintures. Dissolvants. Dissolvants colles. Dissolvants encres. Dissolvants peintures. Nouveaux solvants. Nouveau solvant. Substitut dichloromethane. Substitut chlorure de methylene. Substitut ch2 cl2. Solvants substituts. Substituts CMR. Substitut acetone. Substitut NMP. Solvant pour polyurethanes. Solvants pour epoxy. Solvant polyester. Solvant colles. Solvant peintures. Solvant resines. Solvants vernis. Solvants elastomeres. Solvants substituts. Substitution acétone. Remplacer acetone. Substitut MEK. Substitution MEK. Remplacer MEK. Substitution dichlorométhane. Remplacer dichloromethane. Substitution chlorure de methylene. Remplacer chlorure de methylene. Substitut xylene. Substitution xylene. Remplacer xylene. Substitut toluene. Substitution toluene. Remplacer toluene. Substitut cmr. Substitution cmr

NEUTRALENE® 1089 AM

MODİFİYE ALKOLLER

 

PARLAMA NOKTASI VC ISO 2719

66°C

DİSTİLASYON ARALIĞI ISO 3405

Atmosferik basınçta

182°C 190°C

Analiz raporu istek üzerine mevcuttur N ° 21/026530
DIN / EN 16.995'e göre
( LC, GC-FID )

 

Jacques Tardif     iBiotec    Tec industries         Tec investissements

Jacques P. TARDIF 

Teknik Direktör    

A3 solvent ile yağ giderme makineleri CMR (Kanserojen, Mutajen, Reprotoksik) olarak sınıflandırılmış klorlu solventler ile karşılaşılan sorunları gidermek için geliştirilmiştir.

Operatörler için her tür riski gidermek amacıyla bunlar kapalı olarak üretilmiştir. Vakum altında, nihai distilasyon noktasının yaklaşık %30 azalmasını sağlarlar ve temiz ürünlerle yağ giderme için, çözücülerin geri dönüşümünü sağlarlar.

 

A3 çözücüler 3 grupta sınıflandırılmıştır.

Hidrokarbonlar Bu ürünlerin tümü H 304 "Yutma ve solunum yollarına penetrasyon durumunda ölümcül olabilir” olarak sınıflandırılmışlardır. Çoğunlukla, H315 cilt için sınıf 2 seviyesinde tahriş edici ve H319 gözlerde ciddi tahrişe yol açar olarak sınıflandırılmış olan glikol eterler (Alkoller) ile çözücü kapasitelerini desteklemek için katkı maddesi olarak kullanılırlar.

Modifiye alkoller H 304 değildirler, ancak H 315 ve H 319 olarak sınıflandırılırlar.

Florlular Küresel ısınmayı artırma potansiyeli olan florlu gazların çevreye etkisi ile ilişkili olarak F. Gas yönetmeliği (UE 517/2014 Yönetmeliği) uyarınca geleceği belirsizdir. Bu yönetmelik “Ecocide” yasa tasarısı ile daha da sıkılaştırılacaktır.

 

İlk 2 grup ile ilişkili sağlık risklerini gidermek amacıyla, kullanıcılar, temas riski olmayacak şekilde tasarlanmış (genellikle kiralama yoluyla edinilmiş) ambalajlar kullanırlar.

 

NEUTRALENE 1089 AM Modifiye alkoller serisine ait olup, şu amaçla tasarlanmıştır:

Birinci yağ giderme çözücüsü hiçbir tehlike piktogramı yoktur

- Üst güvenlik ambalajlarının çıkarılması

- Güçlendirilmiş çözücü kapasitesi, hem sıcak hem soğukta kullanım imkanı, kullanım alanı çözücülerle klasik yağ giderme fıskiyelerinde daldırma tanklarında, hareketli veya dönen kaplarda, piezoelektrik veya manyeto-striktif jeneratörlü ultrasonik tanklarda kullanım için genişletildi, 

- Mineral yağlarda yoğunluk farkı ile yüksek dekantasyon kapasitesi.

- Dış mekanda saklamaya izin verilmektedir, bekletme söz konusu değildir, bekletme zorunluluğu iş yasası mad R 4412, ve ICPE yasasına tabidir.

 

 

Üretim, yağlama, temizleme, koruma, 
IBiotec® Tec Industries® Service
endüstriyel alanda geniş bir ürün 
yelpazesi sunmaktadır

 


  

Şayet:

 

ücretsiz numune 
teknik destek 
ürün teknik bilgisi 
güvenlik bilgi formu isterseniz

 

- Bizimle İletişime Geçiniz -

 


 

IBiotec® Tec Industries®Service  

teknik kimyasal ürün üreticisi, 
Web sitemize hoş geldiniz.

 



IBiotec® Tec Industries®Service  burada : YOUTUBE