český हिन्दी ภาษาไทย 中国 Dansk Deutsch English Español Francais Italiano ελληνικά 한국의 magyar Malaysia Nederlands Português Român slovenský Svenska Türkçe
NEUTRALENE 1089 AM oldószer zsírtalanító gépekhez A3

ZSÍRTALANÍTÓ OLDÓSZER A3 GÉPEKHEZ
VÁKUUM ESETÉN
ÚJRAHASZNOSÍTÁSSAL

 

 

 

 

 

Solvants de sécurité, sans pictogramme de danger, substituts et solvants alternatifs bio sourcés et d’origine végétale. solvant. solvants. Solvants industriels. Fournisseurs solvants. Fabricant solvants. Solvants dégraissants. Solvants nettoyants. Solvants pour encres. Solvants peintures. Solvants résines. Solvants composites. Decapants joints. Decapants peintures. Dissolvants. Dissolvants colles. Dissolvants encres. Dissolvants peintures. Nouveaux solvants. Nouveau solvant. Substitut dichloromethane. Substitut chlorure de methylene. Substitut ch2 cl2. Solvants substituts. Substituts CMR. Substitut acetone. Substitut NMP. Solvant pour polyurethanes. Solvants pour epoxy. Solvant polyester. Solvant colles. Solvant peintures. Solvant resines. Solvants vernis. Solvants elastomeres. Solvants substituts. Substitution acétone. Remplacer acetone. Substitut MEK. Substitution MEK. Remplacer MEK. Substitution dichlorométhane. Remplacer dichloromethane. Substitution chlorure de methylene. Remplacer chlorure de methylene. Substitut xylene. Substitution xylene. Remplacer xylene. Substitut toluene. Substitution toluene. Remplacer toluene. Substitut cmr. Substitution cmr

NEUTRALENE® 1089 AM

MÓDOSÍTOTT ALKOHOLOK

LOBBANÁSPONT VC ISO 2719

66 °C

DESZTILLÁCIÓS TARTOMÁNY ISO 3405

légköri nyomáson

182 °C 190 °C

 

Az elemzési jelentés a 21/026530. Számú kérésre elérhető
DIN/EN 16,995 szerint
(LC, GC-FID)

 

 

Jacques Tardif     iBiotec    Tec industries         Tec investissements

Jacques P. TARDIF 

Műszaki igazgató    

Az A3 oldószerrel működő zsírtalanító gépeket a CMR (karcinogén, mutagén, reprodukciót károsító) besorolású klórozott oldószerek toxicitási problémáira válaszul fejlesztették ki.

Az üzemeltetők egészségügyi kockázatának elkerülése érdekében ezek zártak. A vákuum segítségével a végső desztillációs pontot körülbelül 30%-kal csökkenthetik, és az oldószerek újrahasznosítására is alkalmasak, tiszta termékekkel történő zsírtalanításhoz.

 

Az A3 oldószereket 3 családba sorolják.

A szénhidrogének mindegyike a H304 „Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet” besorolású. Az esetek többségében az oldó hatásuk erősítése érdekében glikoléterekkel (alkoholokkal) adalékolják őket, amelyek maguk is a H315 2-es kategóriába sorolt bőrirritáló hatásúak, a H319 besorolásúak pedig súlyos szemirritációt okoznak.

A módosított alkoholok, amelyek nem tartoznak a H 304, kategóriába, de továbbra is a H 315 és H 319 kategóriába tartoznak.

A fluorozott vegyi anyagok, amelyek jövője bizonytalan az F. gázirányelv értelmében. (517/2014/EU rendelet) a globális felmelegedési potenciállal rendelkező fluortartalmú gázok környezeti hatásáról. Ezt a rendeletet az „Ecocide” törvényjavaslat tovább fogja szigorítani.

 

Az első két családdal kapcsolatos egészségügyi kockázatok kezelése érdekében a felhasználók számára (gyakran bérlés útján) olyan csomagolást biztosítanak, amelyet úgy terveztek, hogy ne álljon fenn az érintkezés veszélye.

 

NEUTRALENE 1089 AM a módosított alkoholok sorozat része, és úgy tervezték, hogy a következő képviselje:

Az első zsírtalanító oldószer mindennemű, veszélyt jelző piktogram nélkül

- A biztonsági csomagolások megszüntetése

- Fokozott oldószer teljesítmény, amely lehetővé teszi a hideg és meleg használatot, kiterjesztve a felhasználást a hagyományos oldószeres zsírtalanító szökőkutakra, merülő tartályokra, forgó vagy mozgó kosarakkal, piezoelektromos vagy magnetostriktív generátorokkal ellátott ultrahangos tartályokra, 

- Nagy dekantálási kapacitás az ásványi olajok esetében a sűrűségkülönbség miatt.

- Kültéri tárolás engedélyezett, visszatartás nélkül, A visszatartási kötelezettséget a francia munka törvénykönyvének R 4412. cikke és az ICPE törvénykönyv szabályozza.

 

 

 

Gyártás, kenés, tisztítás, védelem,
IBiotec
® Tec Industries® Service 
az iparágra jellemző termékek

széles skáláját kínálja

 


 

Ha szeretne:

 

egy ingyenes mintát
műszaki ajánlást
műszaki adatlapot
biztonsági adatlapot

 

-Lépjen velünk kapcsolatba -

 


Az IBiotec® Tec Industries®Service 

műszaki vegyianyag gyártó köszöni látogatását.



Az IBiotec® Tec Industries®Service megtalálható : YOUTUBE